Nestes últimos meses, após a assinatura da revista “Wine Spectator”, usamos um benefício online que a revista oferece. É a possibilidade de criar a adega virtual na Internet, armazenando no site da revista, as garrafas disponíveis em nossa adega particular. Recentemente, consumimos dois vinhos que foram excluídos da adega virtual, e faço aqui o registro conforme mencionado na revista citada.
Itália, Toscana, Ruffino, 1999 Chianti Classico Ducale Gold Label Riserva, 87 points. A harmonious wine, with lovely silky tannins and medium-ripe fruit. Medium-bodied, with good cherry flavors and a medium finish. Drink now. 41,665 cases made. Avaliado em setembro de 2003. Personal Note: More soft and acid than expected. Active tannins, good color and persistence, but loosing his power... Good combination with Marinara Risoto at this night... November 06, 2006.
Portugal, José Maria da Fonseca, 1995 Periquita Azeitão Clássico, 86 points. Traditional-style, mature red from Portugal, with well-rounded flavors of dried cherry, smoke and spice. Good structure, with some drying tannins and mushroomy notes on the finish. Drink now. 10,000 cases made. Avaliado em Maio de 2003.
Itália, Toscana, Ruffino, 1999 Chianti Classico Ducale Gold Label Riserva, 87 points. A harmonious wine, with lovely silky tannins and medium-ripe fruit. Medium-bodied, with good cherry flavors and a medium finish. Drink now. 41,665 cases made. Avaliado em setembro de 2003. Personal Note: More soft and acid than expected. Active tannins, good color and persistence, but loosing his power... Good combination with Marinara Risoto at this night... November 06, 2006.
Portugal, José Maria da Fonseca, 1995 Periquita Azeitão Clássico, 86 points. Traditional-style, mature red from Portugal, with well-rounded flavors of dried cherry, smoke and spice. Good structure, with some drying tannins and mushroomy notes on the finish. Drink now. 10,000 cases made. Avaliado em Maio de 2003.
Nenhum comentário:
Postar um comentário
Não há segredos para fazer comentário. Escreva o que desejar, tecle as letras de segurança e para maior facilidade, considere-se "anonimo" e pronto, logo receberei o comentário e publicarei.